Veel Gestelde Vragen

Lees onze FAQ voordat u ons een bericht stuurt.

Het eerste dat u moet weten, is dat u altijd “extra vierge” koopt. Vermijd producten van mindere kwaliteit, zoals “pure”, “lite”, “afvallen” en “virgin” olijfolie.

Zoek naar de oogstdatum en zorg ervoor dat de olie in het afgelopen jaar is geoogst. Koop je bijvoorbeeld in 2020, dan wil je idealiter olie vinden die eind 2019 is geoogst.

Nestor Olijfolie bevat alleen extra vierge olijfolie en alleen van de hoogste kwaliteit. We werken samen met enkele van ‘s werelds beste producenten en we hanteren extreem strikte kwaliteitsnormen.

Ja. Er is echter een korte periode dat zowel de nieuwe oogst als de olijfoliën van het voorgaande jaar naast elkaar bestaan in onze catalogus, aangezien dit de periode is waarin de nieuwe oogst olijfolie begint te arriveren. Tijdens deze maanden kunt u de olijfolie van het voorgaande jaar in de uitverkoop vinden.

Bij Nestor Olijfolie kun je gemakkelijk de oogstdatum zien door te kijken naar de productpagina van de olijfolie waarin je geïnteresseerd bent. Merk op dat herfst 2019 “Nieuwe oogst” is in 2020.

Het korte antwoord is ja. Het lange antwoord is dat “First Cold Pressed” een puur commerciële term is zonder feitelijke betekenis. 95% van alle oliën, inclusief de meeste van ‘s werelds beste oliën, wordt gewonnen met behulp van een continue koude cyclus. Van de olijvenpasta die het resultaat is van het pletten van de olijven, wordt de olie slechts één keer geëxtraheerd, waarbij de temperatuur tijdens het hele proces onder de 27 graden Celcius blijft.

We hebben een assortiment kant-en-klare flessen. Vierkant, rond, in elke maat. Als u uw speciale designfles wilt, ja, het is mogelijk om uw eigen flesvorm met uw etiket op het glas te laten drukken. Dit begint bij 5000 flessen.

Het is mogelijk om de etiket informatie op de fles of blikjes te printen. Deze spuitverf begint bij 2000 flessen / blikken / dozen.

Ja dat kan. En we zouden het geweldig vinden om u als onze gast te hebben. Neem contact met ons op en we kunnen een vlucht en accommodatie voor je regelen. Je bezoekt de olijftuin, de molen, de bottelaar en ontmoet de boer.

Send us an email