Nestor olijfgaarden

Onze olijfgaarden, gelegen aan de Ionische zee in Zuid-West Griekenland, worden gekoesterd door een rijke bodem, serene winters en overvloedige zonneschijn.

De olijfgaarden gedijen op de zonovergoten hellingen, waar ze hun fruit laten rijpen in de wind en geuren van de Ionische Zee.

In deze ongerepte omgeving met zuivere lucht, houden we vast aan de tradities, terwijl we ook de wijsheid van hedendaagse experts omarmen.

Nestor's Gardens
Nestor's olive trees

Een passie voor olijfolie

Nestor Olijfolie is ontstaan uit onze passie voor olijfolie. Toen we in de Griekse Peleponesse woonden en reisden, kwamen we in contact met de heerlijke keukens van de regio, die allemaal gebruikmaakten van hoogwaardige, lokale extra vierge olijfolie. Dit bracht ons tot de conclusie dat er een gebrek was aan kwalitatief hoogwaardige olijfolie in de wereld, met name olijfolie gemaakt van Koroneiki-olijven.

Daarom geven we de voorkeur aan de met gras begroeide, pittige Koroneiki-olijfolie uit de Navarino Bay Area. We zijn ervan overtuigd dat dit de perfecte olijfolie is voor uw specifieke smaak.

Consumenten informeren

Onze kennis over goede olijfolie groeit elk jaar, maar er is nog steeds veel werk te doen om zowel kopers als consumenten te informeren over het belang van het zoeken naar hoogwaardige, fruitige extra vierge olijfolie.

Veel consumenten zijn verward als ze naar de uitgebreide selectie olijfoliën kijken die ze in winkels aangeboden krijgen en weten niet zeker welke ze moeten kiezen. Wij geloven dat we hierin een verschil kunnen maken door onze kennis en liefde voor olijfolie te delen en consumenten te helpen de beste opties te vinden voor hun behoeften en smaakvoorkeuren.

Hoe proef je olijf olie eigenlijk
oogsten van Nestorolijf olie

Weg met verwarring

Bij Nestor willen we de verwarring rond olijfolie wegnemen door niet alleen een selectie van enkele van de beste olijfolie producenten ter wereld aan te bieden, maar ook door u de essentiële informatie te geven die nodig is om de juiste olijfolie voor u te vinden.

We zijn niet alleen een online winkel, maar een platform waar zowel beginnende als ervaren importeurs en distributeurs van olijfolie hun kennis over extra vierge olijfolie (EVOO) kunnen uitbreiden. We willen iedereen de kans geven om te leren over de verschillende aspecten van olijfolie, zodat ze beter geïnformeerde keuzes kunnen maken bij het kopen en gebruiken van olijfolie.

Biedt het beste voor iedereen

Bij Nestor streven we ernaar om het beste te bieden voor iedereen. We willen ervoor zorgen dat onze eindklanten altijd tevreden zijn en dat u zich als bedrijf kunt focussen op marketing.

Als producenten en verpakkers willen we graag uw ideale partner zijn. We bieden volledige technische ondersteuning, waaronder ontwerp en productie van labels, overcaps, sleeves, blikken, bag in the box, enz.

Daarnaast betrekken we rechtstreeks bij onze lokale producenten en leveranciers, wat ons in staat stelt om concurrerende prijzen te bieden en onnodige extra kosten te vermijden. We willen iedereen de kans geven om te profiteren van de hoge kwaliteit van onze olijfolie zonder te veel te betalen.

Koroneiki Olijven Griekenland
Nestor olijf olie

De beste olijfolie selecteren

Bij Nestor selecteren we zorgvuldig de beste olijfolie op de markt. We kiezen elke partij olijfolie persoonlijk vanwege de uitstekende kwaliteit, smaak en aroma’s, maar ook vanwege de toewijding en innovatie van de producenten die erachter staan.

Daarom bezoeken we regelmatig de gepassioneerde producenten van olijfolie. Ze laten ons hun olijfgaarden zien, delen de geschiedenis van hun bedrijf en hun passie voor olijfolie met ons, en tonen ons hun nauwkeurige productiemethoden, van oogst tot persing.

Natuurlijk proeven we ook hun versgeperste olijfolie terwijl die uit de kraan stroomt en genieten we van het eindresultaat van hun harde werk.

We willen ervoor zorgen dat we de beste olijfolie aanbieden aan onze klanten, en daarom doen we ons uiterste best om alleen de hoogste kwaliteit olijfolie te selecteren.